Stappenplan

Stappen voor het volgen van de stageprocedure via Intercambios

Informeer bij je opleiding of school over de mogelijkheden, goedkeuringen en eventuele fondsen voor je stage in Kaapverdië. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle vereisten en procedures.

Zodra je groen licht hebt van je opleiding, reageer op de stagebeschrijvingen die door Intercambios worden verstrekt. Zorg ervoor dat je aangeeft waarom je geïnteresseerd bent en welke vaardigheden en kennis je kunt bijdragen.

Intercambios zal je CV en motivatie beoordelen om een beter inzicht te krijgen in je achtergrond, ervaring en motivatie voor de stage in Kaapverdië.

Na de initiële beoordeling neemt Intercambios contact met je op voor verdere bespreking en om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden.

Als je profiel overeenkomt met een beschikbare stageplaats, vindt er een matching plaats. Hierbij wordt gekeken naar de beste fit tussen jouw vaardigheden en de vereisten van de stage.

Zodra er een match is, faciliteert Intercambios een kennismaking tussen jou en de stageaanbieder. Dit kan plaatsvinden via online communicatiemiddelen.

Intercambios biedt begeleiding en ondersteuning bij de voorbereiding op je verblijf in Kaapverdië. Dit omvat informatie over huisvesting, visum, culturele aspecten en andere praktische zaken.

Deze stappen zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met alle benodigde goedkeuringen deelneemt aan het stageprogramma in Kaapverdië. Intercambios staat klaar om je te begeleiden tijdens elke fase van dit opwindende avontuur.


× Intercambios